Marea

Rebalancing®

Massagecursus met Rebalancingtechnieken

 

Aanraken en aangeraakt worden. Het brengt je in contact met je lichaam en alles wat daarin leeft. Intuïtief kan iedereen aanraken, masseren.

In deze cursus leer je in 11 avonden een volledige ontspanningsmassage geven zonder dat het je inspanning kost, met vaardige handen en met respect voor jezelf en de ander.

Massage
Massage ontspant lichaam en geest. Door het lichaam aan te raken ontstaat er meer bewustzijn in je lijf. Er ontvouwt zich meer en meer. Je ontwikkelt het vermogen om de gevoelde ervaring in je lichaam op te merken en toe te staan waardoor lichaam en geest kunnen ontspannen. Stress en allerlei fysieke ongemakken kunnen er door verminderen. Massage koestert en zorgt ook voor een moment van rust en aandacht. Na een massage voel je je vrijer, lichter en weer een beetje nieuw.

Voor wie
De cursus is zowel bedoeld voor beginners als voor mensen die al massage-ervaring hebben. Ook is ze geschikt voor mensen die massage toepassen bij het uitoefenen van hun beroep zoals bijvoorbeeld lichaamsgerichte therapeuten, schoonheidsspecialisten en sportmasseurs.
Iedereen kan intuïtief aanraken en masseren. Maar wil je goed leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken. Deze leer je tijdens de basiscursus.

Wat leer je?
In de basiscursus leer je een volledige ontspanningsmassage te geven, met technieken vanuit de Rebalancing. Het is een heel fysieke, langzame en intensieve massage, die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken.
Je leert diep in de spieren en weefsels te masseren, de gewrichten te ontspannen en zachte massage.
Je leert te werken vanuit ontspanning; onder andere door je eigen lichaam zo efficiënt mogelijk te gebruiken en jezelf te blijven voelen. Hierdoor ben je als gever na de massage zelf ook verkwikt en energiek. We besteden ook ruim aandacht aan de kunst van het ontvangen van de massage.

Praktische informatie: wie, wanneer, waar, hoe laat
De basiscursus bestaat uit 11 lessen van 3 uur, steeds van 19.30 tot 22.30 .
De cursus wordt gegeven door Rebalancers Emilliën Blaauw en Manja Beerens met assistente(s) en heeft maximaal 16 deelnemers.
In het begin van de cursus ontvang je een cursusmap en een flesje massageolie, aan het einde een certificaat van deelname.

Proefavond
Op dinsdagavond 5 juni en 21 augustus kun je komen proeven. Kennis maken met de Rebalancingaanraking en met ons, Emilliën en Manja.

Kosten
De basiscursus kost € 450, -.

Een proefavond betaal je los en kost € 35,-

Data

Proefavonden 5 juni en 21 augustus 2018

11 en 18 september 2018
2, 9, 23 en 30 oktober 2018
6, 13, 20 en 27 november 2018
4 december 2018

Locatie
De Verbindende Factor
Wettenseind 4
5674 AA Nuenen

Inschrijfformulier massagecursus met Rebalancingtechnieken

Inschrijfformulier massagecursus met Rebalancingtechnieken