Marea

Rebalancing®

Massagecursus met Rebalancingtechnieken

Aanraken en aangeraakt worden. Het brengt je in contact met je lichaam en alles wat daarin leeft. Intuïtief kan iedereen aanraken, masseren.

De hele cursus bestaat uit een basiscursus, vervolg 1 en vervolg 2.

Na de basiscursus kun je een volledige ontspanningsmassage geven zonder dat het je inspanning kost, met vaardige handen en met respect voor jezelf en de ander.

Vervolg 1 en vervolg 2 zijn verdiepingen.

Massage
Massage ontspant lichaam en geest. Door het lichaam aan te raken ontstaat er meer bewustzijn in je lijf. Er ontvouwt zich meer en meer. Je ontwikkelt het vermogen om de gevoelde ervaring in je lichaam op te merken en toe te staan waardoor lichaam en geest kunnen ontspannen. Stress en allerlei fysieke ongemakken kunnen er door verminderen. Massage koestert en zorgt ook voor een moment van rust en aandacht. Na een massage voel je je vrijer, lichter en weer een beetje nieuw.

Voor wie
De cursus is zowel bedoeld voor beginners als voor mensen die al massage-ervaring hebben. Ook is ze geschikt voor mensen die massage toepassen bij het uitoefenen van hun beroep zoals bijvoorbeeld lichaamsgerichte therapeuten, schoonheidsspecialisten en sportmasseurs.
Iedereen kan intuïtief aanraken en masseren. Maar wil je goed leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken. Deze leer je tijdens de basiscursus.

Praktische informatie cursus
De cursus wordt gegeven door Rebalancer Manja Beerens met assistent Theo Bongers en heeft maximaal 8 deelnemers. In het begin van iedere cursus ontvang je een cursusmap en een flesje massageolie, aan het einde een certificaat van deelname.