Marea

Rebalancing®

over Manja

Hallo! Van harte welkom!

Ik ben Manja. Het hele brede gebied van alles wat raakt aan bewustzijn, bewustwording via het lichaam heeft mijn interesse. Via het lichaam zien wat er gebeurt, wat je doet en van daaruit voelen wat je verlangen is, wat je graag zou willen.

Door Rebalancing ga je zien wat je doet. Hoe je je leven leeft. Word je je daar bewust van. Het geeft je ruimte om te zijn met wat er is. Het ondersteunt je bij het zien van mogelijkheden en vertrouwen dat je dat kunt. In mijn beleving word je er een echter en liefdevoller mens van. Het blijft een wonder hoe dat allemaal aan te raken is via je lichaam, via je gevoelde ervaring.

Opleidingen
Bewegingswetenschappen, jaartraining ´De stem van jouw ziel´, verschillende massagecursussen, Rebalancing opleiding, Avatar master training.

Collega’s over mij
Manja is teder, zacht en stevig, oordeelloos en altijd onderzoekend. Ze is rustig, betrokken en empathisch en je kunt op haar bouwen. Ze kan daarnaast uitbundig lachen. Doordat zij zichzelf durft open te stellen en kwetsbaar te zijn, nodigt zij anderen uit dit ook te doen.